• fakivagas-somosteto

Primarul se teme, având în vedere că în continuare lansează acuzaţii prin acolitul său, în loc să dea socoteală în cadrul unei dezbateri publice, să spună ce poate arăta ca şi rezultat a muncii de 16 ani.

Răspunzând la acuzaţiile lui Claudiu Maior:

  1. Platoul Corneşti este plămânul oraşului, defrişările cuprinse în proiectul privind extinderea străzii Subpădure ar fi lipsite de sens, acest lucru ar fi fost benefic doar tranzacţiilor cu terenuri ale primarului, construcţia vilelor nu este o prioritate pentru oraş.
  2. În strada Avram Iancu au vrut să evacueze o familie din imobilul menţionat, oferindu-le în locul casei familiale renovate un imobil amplasat într-un loc mai prost şi în stare mai proastă.
  3. Este inutilă tăierea pădurilor de la Platoul Corneşti, pentru că în curând se realizează centura dintre Livezeni şi Ernei. De ce nu construieşte primarul centura în alt loc, de exemplu în prelungirea Căii Sighişoarei, unde nu există discuţii privind traseul. Şi această idee a eşuat datorită tranzacţiilor cu terenuri a domnului Dorin Florea, având în vedere că a efectuat schimburi ilegale de terenuri, ceea ce a dus şi la un dosar DNA.

Se pare, că aproape toate iniţiativele primarului Dorin Florea se încheie cu un dosar DNA.

Cerem ca primarul să stea în faţa publicului, să răspândă la întrebările noastre, la întrebările populaţiei. Să explice unde au dispărut 25 de mii de târgumureşeni, de ce nu există o familie în Târgu Mureş, unde cel puţin un membru să nu fi fugit din oraş, unde sunt locurile de muncă promise, de ce a distrus imaginea centrului oraşului şi zonele verzi, de ce nu există transport public modern în oraş, de ce nu s-a construit nici un km de şosea de centură şi de ce discriminează anumiţi locuitori ai oraşului.

Dorin Florea să stea în faţa publicului, să dea socoteală, este obligaţia lui faţă de cetăţenii cu drept de vot.

Soós Zoltán

candidat independent la primărie

 

Foto: marosvasarhelyi.info