• forum2

“În locul practicii actuale, investiţiile infrastructurale trebuie impărțite uniform în fiecare cartier al orașului. Este inadmisibil ca administraţia locală să neglijeze anumite cartiere, și să se concentreze doar asupra câtorva”. – a declarat azi  Soós Zoltán după forul civic din strada Libertăţii. În cadrul consultărilor, candidatul independent a luat cunoștință de obiecțiunile și plângerile locuitorilor din zonă, precum starea proastă a drumurilor, care sunt pline de gropi și trebuie neapărat reabilitate, parcările construite cu prețul sacrificării zonelor verzi, sau lipsa terenurilor de joacă precum și întreținerea necorespunzătoare a parcurilor.

Consider că reabilitarea parcurilor și a terenurilor de joacă este o prioritate. Ar trebui să mărim şi numărul terenurilor de sport din cartiere, pentru că este important ca toată lumea să aibă posibilitatea să practice sporturi aproape de locuinţa sa. Trebuie avut grijă ca spaţiile publice să fie amenajate nu doar în centru, ci şi în cartiere. În parcuri şi de-a lungul drumurilor trebuie amplasate coşuri de gunoi, care la rândul lor trebuie golite regulat. Trebuie reabilitate drumurile care au fost neglijate până acum, iar problema parcărilor trebuie rezolvată cu păstrarea zonelor verzi„- a subliniat  Soós Zoltán.

A mai adăugat că în următoarele zile, în cadrul mai multor foruri civice, este dispus să discute personal cu toți locatarii interesați. Următoarea întâlnire va avea loc mâine, 24 mai, de la orele 11:00, pe Aleea Carpaţilor, la Ştrandul 1 Mai.