https://sooszoltan.ro/wp-content/uploads/2020/02/SooS-kivagva_jobb.jpg

Să ne cunoaștem!

Cred în Târgu-Mureș, în puterea orașului și a comunității. Am convingerea că această comunitate are credința și puterea ca împreună să facem parte din prezent la nivelul inițiat de Bernády și Dandea. Să nu trăim în trecut ci în prezent. Viitorul să fie motorul nostru! Sunt convins că prin unirea forțelor noastre vom câștiga și vom face Târgu-Mureșul din nou un oraș competitiv!

Actualități

  • Coronavirus
  • Transportul în comun
  • Parcări
  • Mediu
  • Educaţie

În acest moment, comunitatea noastră se confruntă cu o problemă care depășește politica și conflictul social. Din cauza pericolelor epidemiei de coronavirus fiecare târgumureșean în parte este vizat, astfel, sarcina noastră în perioada următoare este împiedicarea răspândii COVID19. Trebuie să facem totul pentru a păstra sănătatea noastră și a semenilor noștri. Trebuie să acordăm o atenție deosebită acelor membri ai comunității care sunt mai vulnerabili la virus. Trebuie să evităm să punem în pericol viața persoanelor în vârstă și a celor cu boli cronice sau a copiilor. Datoria noastră este să colaborăm cu administrația locală și să urmăm pașii pe care Guvernul îi dictează în beneficiul nostru.

Interzicerea ieșirilor nu trebuie să fie un motiv de panică deoarece aceasta ne permite să trecem mai repede peste epidemie. Este însă extrem de important să-i ajutăm și pe cei care nu sunt în stare să aibă grijă de ei înșiși în aceste condiții și, totodată, este de datoria noastră să menținem în viață întreprinderile locale, fie cu comenzile pentru acasă, fie cu alte servicii. Cerem din partea comunității răbdare, perseverență și mai ales să avem grijă unii de alții!

Avem nevoie de o nouă infrastructură.

Este o greșeală să credem că locuitorii orașului nu percep problemele din transportul public și că nu este necesar să se vorbească deschis despre asta. Situația a ajuns de ne suportat. Nu putem urmări mersul autobuzelor, nu există panouri de informare și nici măcar un orar tipărit. Stațiile sunt inutilizabile. Autobuzele sunt în stare deplorabilă iar cumpărarea unui bilet devine o adevărată aventură uneori.

Trebuie implementat și dat în folosință un sistem digital care să funcționeze corect pentru a putea oferi o călătorie confortabilă. În prezent este un haos total în transportul public și trebuie urgent soluționat.

Orașul merită o nouă infrastructură de transport!

Scopul nostru este să facem orașul mai confortabil. Știu că târgumureșenii doresc locuri de parcare, garaje, mai puține blocaje în trafic și transport în comun eficient. Fiecare târgumureșean are dreptul să știe ce planuri are municipalitatea sau dacă există vreun proiect pentru rezolvarea deficitului de parcări.

Rețeaua rutieră suprasolicitată din orașul nostru și lipsa locurilor de parcare, dezvăluie lipsurile acumulate de orașului nostru.
Avem nevoie de soluții profesionale, reale și trebuie găsite noi locuri de parcare, motiv pentru care construcția acestora se impune urgent!

Ne trebuie funcționare transparentă a municipalității, buget transparent și mai ales dezvoltare la Târgu-Mureș!

Observăm în liniște cum peisajul urban al Târgu-Mureșului, spațiile verzi si patrimoniul construit dispar treptat. În majoritatea orașelor din Europa Centrală și de Vest, lucrările de renovare sunt efectuate în baza unor reglementări urbane, încercând să păstreze stilul specific al orașului. Acest lucru este benefic nu numai pentru turism, ci și pentru a ne consolida patrimoniul cultural și sentimentul de securitate. Sentimentul că ești acasă este cel mai important lucru.

Pe lângă calitatea inacceptabilă a aerului din Municipiul Târgu-Mureș, și problema poluării fonice așteaptă o rezolvare. Aici, un rol esențial îl are Combinatul și traficul care trece prin inima orașului. Rezolvarea problemei Combinatului nu este sarcina unui singur om. Ar trebui să fie unul dintre subiectele de consens pe care fiecare politician din Județul Mureș, indiferent de apartenența politică, să-l adopte. Doar așa vom obține rezultate.

Un viitor mai sănătos pentru Târgu-Mureș!

A magyar oktatás kérdése a helyi önkormányzat feladata is. Marosvásárhelyen különösen veszélyben vannak azok az intézmények melyek otthont adnak az anyanyelvükön tanulni vágyó diákoknak. Nem mellékes ugyanakkor úgy a magyar, mint a vegyes tannyelvű iskolák felszereltsége sem.

Ha közösségként haladni tudunk előre és gyermekeinket a legmagasabb színvonalon tudjuk taníttatni, akkor a jövő generációja is otthonra talál ebben a városban.

Fenntartható, minőségi oktatást Marosvásárhelyen!

Ziua
alegerilor

Au mai rămas...

Data exactă al alegerilor locale nu a fost încă determinată.

Stai acasă!

Nu există evenimente

Arhivă video

Soós házhoz megy/Soós, la tine acasă

HU: Baráti társaságban találkoztunk. Jót beszélgettünk olyan személyekkel, akiket érdekel Vásárhely sorsa, jövője. Ezúton is köszönöm a meghívást! Nag…

Gata. Schimbăm placa!

Conferință de presă al candidatului Soós Zoltán, 18 iunie 2020

Deplasare în siguranță | Biztonságos közlekedés

🇷🇴 🚌 Este inevitabil să folosim transportul în comun, dar este important să urcăm în siguranță și în mod responsabil. În calitate de viitor primar, aș…

Am distribuit ajutoare venite din partea Guvernului Maghiar

Guvernul maghiar este un sprijin stabil în viața maghiarilor din Transilvania. Acest lucru s-a dovedit de nenumărate ori. Astăzi, când ne aflăm cu toț…

Dacă vrei să fii la zi cu toate noutățile, urmărește-ne pe Facebook!

Ha szeretnél napirenden lenni minden újdonsággal, kövess minket a Facebookon!

https://sooszoltan.ro/wp-content/uploads/2020/02/triangle-blue.png