Program

Sa fie viataOrașul face sport

https://sooszoltan.ro/wp-content/uploads/2020/07/100-minisportpalyak-1280x838.jpg

Târgu Mureș are o istorie veche în domeniul sportului. Fotbal, hockey , baschet, înot, sau polo sunt ramurile sportive care se practică deja de la începutul secolului trecut.

Vom introduce o strategie de finanțare sportivă transparentă

Vom înființa un fond pentru finanțarea concursului de proiecte pentru orice asociație sportivă târgumureșeană. Vom oferi finanțarea pe baza unor reguli și condiții transparente pentru orice asociație sportivă.

Vom pune la punct bazele sportive ale orașului

Vom lansa un program de modernizare a bazelor sportive ale orașului. Scopul programului va fi stabilit în așa fel încât fiecare cetățean să cunoască data exactă de finalizare și reabilitare a sălii de sport sau a terenului de fotbal cel mai apropiat domiciliului său.

Fiecare târgumureșean are dreptul să folosească bazele sportive ale orașului

Vom stabili un program precis ce va fi realizat fără favoritisme, prin care orice târgumureșean sau asociație sportivă va putea avea acces la bazele sportive aflate în proprietatea publică a orașului.

Vom crea mini-terenuri de sport în cartiere

În zonele în care nu există un spațiu adecvat vom amplasa panouri de baschet, mese de ping-pong pentru a satisface în mod gratuit nevoia de a face sport.

https://sooszoltan.ro/wp-content/uploads/2020/02/triangle-blue.png