Locuri de joacă moderne și unice pentru fiecare cartier

Creăm spații de agrement și comunitare de calitate pentru familiile cu copii mici din Târgu Mureș.

Locurile de joacă tematice, cum ar fi cele cu tematică științifică sau istorică, îi învață pe copii într-un mod distractiv. De asemenea, este o bucurie pentru copii să vadă un personaj în mărime naturală sau un element dintr-o poveste cunoscută plasat pe terenul lor de joacă preferat.

Locurile de joacă nu sunt doar o sursă de distracție, ci și o parte esențială a dezvoltării timpurii a copiilor. Este binecunoscut faptul că, pentru copii, joaca înseamnă și învățare. Prin intermediul locurilor de joacă tematice, contribuim nu doar la dezvoltarea abilităților fizice ale copiilor, ci și a abilităților cognitive și sociale.

Prin asigurarea unui mediu sigur, a unui mobilier modern pentru locurile de joacă și a unor elemente de joc speciale, dorim să încurajăm copiii să fie activi în aer liber, deoarece petrecerea timpului în aer liber este esențială pentru un stil de viață sănătos.


Ne propunem să proiectăm aceste locuri de joacă tematice cu implicarea locuitorilor din Târgu Mureș. Vom evalua care sunt cartierele care au cea mai mare nevoie de noi locuri de joacă.


Le cerem părinților cu copii mici să ne ajute sugerând care să fie locurile de joacă tematice cele mai binevenite pentru copiii lor.