Előre! Ne hátra.

Marosvásárhely fejlődést akaró közösségének jelöltje vagyok. Világos elképzelésekkel, kellő tapasztalattal.

Én készen állok. Folytatni akarom, amit közösen elkezdtünk.

Sok még a teendőnk, hogy elérjük célunkat: legyen Marosvásárhely ne csak Erdély szíve, de élvonalában mindannak, amit a 21. század megkövetel egy modern nagyvárostól: legyen tartós a fejlődés, legyenek munkahelyek, legyen biztonságos és zöld.  


Warning: Undefined variable $instagram_basic_output in /home2/sooszoltan/public_html/wp-content/plugins/feed-them-social/includes/feed-functions.php on line 1527
 
 
 
 
 
 
 
 
Primarul Târgu Mureşului | Marosvásárhely polgármestere
Soós Zoltán
Soós Zoltán1 month ago
🇷🇴 Înapoi la muncă, Târgu Mureș merge înainte!

🇭🇺 Vissza a munkába, Marosvásárhely előre megy!

#targumures #marosvasarhely #vasarhely #tgmures
Soós Zoltán
Soós Zoltán1 month ago
🇷🇴 Duminică am obținut rezultate istorice.
👏 Felicitări lui Péter Ferenc pentru reînnoirea mandatului de președinte al Consiliului Județean!
👏 Felicitări lui Vincze Loránt și echipei #UDMR pentru că au obținut peste o jumătate de milion de voturi la alegerile europarlamentare! Este o mare bucurie că orașul nostru are o voce și la Bruxelles.
🙏 Mulțumesc grupului UDMR Târgu Mureș pentru sprijinul acordat, și am încredere că vom continua să lucrăm împreună cu succes pentru dezvoltarea la nivel local, județean și european.

🇭🇺 Vasárnap történelmi eredmények születtek.
👏 Gratulálok Péter Ferencnek a megyei tanácselnöki mandátumának megújításához!
👏 Gratulálok Vincze Lorántnak és az RMDSZ csapatának, hogy jóval több mint félmillió szavazatot kapott az EP-választásokon! Külön öröm, hogy városunknak van hangja Brüsszelben is.
🙏 Köszönöm az RMDSZ, Marosvásárhely helyi frakciójának a támogatását, bízom benne, hogy továbbra is sikeresen tudunk együtt dolgozni a fejlődéséért helyi, megyei és európai szinten egyaránt.

#targumures #marosvasarhely #vasarhely #tgmures #dezvoltare #fejlodes #gyoztunk #amcastigat #multumesc #koszonom #continuam #folytatjuk
Soós Zoltán
Soós Zoltán1 month ago
🇷🇴 Târgu Mureș a câștigat din nou și a dat un răspuns clar: orașul aspiră la progres, să continuăm pe calea pe care am început-o.

🤝 Vă mulțumesc, locuitorilor din Târgu Mureș, pentru încrederea acordată! Continuăm!

🙏 Mulțumesc colegilor, staff-ului de campanie, susținătorilor, celor peste o sută de voluntari pentru perseverența și profesionalismul de care au dat dovadă. Mulțumesc sprijinul politic dat de UDMR, AMT (Alianța Maghiară din Transilvania) și Partida Romilor Pro Europa și mulțumesc familiei mele pentru răbdare.

Victoria nu înseamnă doar nou mandat, ci foarte multă muncă. Trebuie să continuăm ceea ce am început, dar trebuie să facem mai bine decât am făcut până acum.

🇭🇺 Ismét győzött Marosvásárhely, és világos választ adott: a város fejlődést akar, folytatni amit elkezdtünk.

🤝 Köszönöm Önöknek, marosvásárhelyieknek a bizalmat! Folytatjuk!

🙏 Köszönöm a kollégáim, a kampánystáb, a támogatók, a több mint száz önkéntes munkáját, kitartását és professzionalizmusát. Köszönöm az RMDSZ, az EMSZ és a Pro Europa Roma Párt politikai támogatását, és köszönöm a családom türelmét.

A győzelem elsősorban nem egy újabb mandátumot, hanem rengeteg feladatot jelent. Folytatni kell, amit elkezdtünk, de jobban kell teljesíteni, mint eddig.

#targumures #marosvasarhely #vasarhely #tgmures #dezvoltare #fejlodes #gyoztunk #amcastigat #multumesc #koszonom #continuam #folytatjuk
Soós Zoltán
Soós Zoltán1 month ago
🔴 RMDSZ párhuzamos szavazatszámlálás
🔴 Numărătoare paralelă UDMR
Soós Zoltán

MIÉRT INDULOK?

Amikor négy évvel ezelőtt bejelentettem, hogy elindulok Marosvásárhely polgármesteri székéért, városunkat 20 éve tartotta fogságában a Florea rezsim. Marosvásárhely stagnált, egyhelyben toporgott évek óta. „Meg kell változtatni a város sorsát”, mondtam akkor.

Mert 2020-ban az volt a kérdés, lesz-e változás vagy sem. Maradunk egyhelyben továbbra is, vagy elindulunk végre. Nem is ígérhettem akkor mást, mint hogy lebontjuk ezt a rezsimet, átláthatóan működő, tisztességes városházát állítunk a helyére és elindítjuk a várost a fejlődés útján. 

Négy évvel ezelőtt nem csak a város, de a gazdaság is pangott.

Négy évvel ezelőtt a buszok gyakrabban gyúltak ki, mint hogy pontosan érkezzenek. Nem csoda, hogy alig utaztak rajtuk.

Négy évvel ezelőtt, a szülők még emlékeznek, a járvány idején 10 lejt költöttek a diákok tisztálkodására, sok helyen a szülőknek kellett kipótolni a vécépapír vagy akár a kréta árát. Az iskolák nagy része lepusztult, a tantermek elavultak voltak.

Négy évvel ezelőtt, amikor Önök bizalmat szavaztak nekem, a változásra szavaztak. 

Egyetlen céllal fogadtam el ezt a kihívást: Marosvásárhelyt jobb hellyé tenni mindannyiunk számára, etnikai hovatartozástól, kortól és foglalkozástól függetlenül. Mert minden fejlesztésnek csak akkor van értelme, ha jobbá teszi az emberek életét. 

De azt is leszögeztem már a legelején: húsz év pangást nem lehet egyik napról a másikra felszámolni. Hosszú lesz az út és fáradtságos, csak szívós munkával lehet végigmenni rajta.

Tempót váltottunk és szemléletet. Sokat fejlesztünk, de világos céllal: hogy biztonságos és élhető legyen a város.

Új várost építünk!

De a munkát még nem fejeztük be. Sok még a teendőnk, hogy elérjük célunkat: legyen Marosvásárhely ne csak Erdély szíve, de élvonalában mindannak, amit a 21. század megkövetel egy modern nagyvárostól: legyen tartós a fejlődés, legyenek munkahelyek, legyen biztonságos és zöld.  

Ezért úgy döntöttem, idén is elindulok a polgármesteri címért. Függetlenként ismét. De örömmel veszem mindazok támogatását, akik egyetértenek céljaimmal. Legyenek pártok vagy civil szervezetek.

Marosvásárhely fejlődést akaró közösségének jelöltje vagyok. Világos elképzelésekkel, kellő tapasztalattal.

Én készen állok. Folytatni akarom, amit közösen elkezdtünk.

Légy része a csapatunknak!

Csatlakozom!